Què podem fer fins el 15 de febrer

13 de febrer
17h – Espai Jove El Forat
SIA. Servei Informació per a Adolescents. Podràs trobar informació del teu interès (activitats, salut, formació…). I si no hi és, t’ajudem a aconseguir-la! Totes les tardes, de dilluns a divendres, de 17 a 18.30h. Organitza: Espai Jove El Forat.

17h – Espai Jove El Forat
TEA. Taller Estudi Assistit. Al Forat tens un espai per poder estudiar i fer els deures. Sempre trobaràs a algú que et pot fer un cop de mà! Totes les tardes, de dilluns a divendres, de 17 a 18.30h. Organitza: Espai Jove El Forat.

19h – Biblioteca Esteve Paluzie
TROBADA DEL GRUP DE LECTURA PUNT DE LLIBRE. Amb el llibre “Música para feos”, de Lorenzo Silva. Els clubs de lectura són trobades per a totes aquelles persones que gaudeixen llegint i volen compartir els seus comentaris amb altres lectors. Punt de Llibre es reuneix el primer dimecres de mes a les 10h i el segon dilluns a les 19h. No necessites inscriure’t. Només tria la teva trobada i vine! Lloc: Sala Salvador Allende.
Organitza: Biblioteca Esteve Paluzie.

14 de febrer
17h – Espai Jove El Forat
CONSULTORIA DE SALUT PER A JOVES. Una tècnica especialitzada en temes de salut per a joves, informarà, orientarà i assessorarà en aquells temes de salut que interessen al jovent (sexualitat, drogues, alimentació, etc). Es pot demanar cita prèvia. Les consultes son totalment confidencials. Organitza: Espai Jove El Forat.

17h- Biblioteca Esteve Paluzie
JUGUEM I APRENEM ESCACS. Organitza: Biblioteca Esteve Paluzie.

17h – El Forat
CARNESTOLTES AL FORAT. Vine al Forat a fer-te la teva disfressa per Carnestoltes! Organitza: El Forat.

17.30h – Espai Jove La Roma
ENTAULEM-NOS. Aprofita el nou espai habilitat pels jocs de taula de La Roma i passa una tarda original i divertida! Organitza: Espai Jove La Roma.

17.30h – Biblioteca Esteve Paluzie
AULA D’EXTENSIÓ UNIVERSITÀRIA. “La prevenció de l’ictus en la gent gran”, a càrrec de Carles Paytubi, doctor en Medicina. Organitza: Aula d’Extensió Universitària.

19h – Espai Jove La Roma
CURRA’T-HO. Servei d’orientació laboral per a joves. No saps per on començar a l’hora de buscar feina?; necessites noves idees i recursos?. Per aquelles persones que cerquen feina i necessiten orientació, us oferim: borses de treball, estratègies per les entrevistes de feina, elaboració del currículum vitae, cartes de presentació,…. i formació específica per a la recerca de feina per internet, per les temporades d’estiu o de Nadal, etc. Organitza: Espai Jove El Forat.

15 de febrer
11.30h – Espai Gran Centre
FER UN MILLOR ÚS DEL MÒBIL, RESOLEM DUBTES. Punt de resolució de dubtes del teu mòbil. Demana cita prèvia a l’Espai Gran Centre. Tlf: 93 718 86 42. Servei disponible tots els dimecres d’11.30 a 13h. Activitat +60 anys. Organitza: Ajuntament de Barberà del Vallès.

17h – Espai Jove La Roma
CONSULTORIA DE SALUT PER A JOVES. Una tècnica especialitzada en temes de salut per a joves, informarà, orientarà i assessorarà en aquells temes de salut que interessen al jovent (sexualitat, drogues, alimentació, etc). Es pot demanar cita prèvia. Les consultes son totalment confidencials. Organitza: Espai Jove La Roma.

17h – Escola Can Llobet
EDUCAR SENSE CRIDAR. Taller adreçat a famílies d’infants de 3 a 12 anys. Aquest taller té com a finalitat adquirir estratègies i instruments per educar amb serenitat i coherència.
Continguts: la tranquil·litat de les persones adultes, la unitat de criteri, la claredat i la precisió de les indicacions, la coherència i la fiabilitat, els límits: com dir que “no” i resistir amb serenitat, com han de ser les normes, instruments per a una comunicació adequada, com procedir davant de les conductes inadequades.
Activitat gratuïta i oberta a totes les famílies de la població.
Activitat de Suport a la funció educativa de les famílies de l’Àrea de Cultura, Educació i Esports de la Diputació de Barcelona, organitzada amb la col·laboració de l’Escola Can Llobet. Organitza: Ajuntament de Barberà del Vallès.

18.30h – Espai Jove La Roma
DROGUES? PARLEM-NE!. Inauguració de la consultoria de drogues de La Roma. Consumir o no consumir-ne? Quins efectes tenen? Quins riscos pot tenir el consum? I si no en volem consumir? Si t’ho preguntes, aquest és el teu espai! Organitza: Espai Jove La Roma.