Agenda d’activitats fins l’1 de març

27 de febrer
17h – Espai Jove El Forat
SIA. Servei Informació per a Adolescents. Podràs trobar informació del teu interès (activitats, salut, formació…). I si no hi és, t’ajudem a aconseguir-la! Totes les tardes, de dilluns a divendres, de 17 a 18.30h. Organitza: Espai Jove El Forat.

17h – Espai Jove El Forat
TEA. Taller Estudi Assistit. Al Forat tens un espai per poder estudiar i fer els deures. Sempre trobaràs a algú que et pot fer un cop de mà! Totes les tardes, de dilluns a divendres, de 17 a 18.30h. Organitza: Espai Jove El Forat.

18h – Biblioteca Esteve Paluzie
TROBADA DEL CLUB DE LECTURA INFANTIL. “Els Biblioaventurers: un viatge ple de lectures per descobrir”. A càrrec de Marc Lloan. A partir de 7 anys. Espai de suport. Amb inscripció prèvia. Organitza: Biblioteca Esteve Paluzie.

28 de febrer
17h – Espai Jove El Forat
CONSULTORIA DE SALUT PER A JOVES. Una tècnica especialitzada en temes de salut per a joves, informarà, orientarà i assessorarà en aquells temes de salut que interessen al jovent (sexualitat, drogues, alimentació, etc). Es pot demanar cita prèvia. Les consultes son totalment confidencials. Organitza: Espai Jove El Forat.

17h- Biblioteca Esteve Paluzie
JUGUEM I APRENEM ESCACS. Organitza: Biblioteca Esteve Paluzie.

17.30h – Espai Jove La Roma
ENTAULEM-NOS. Aprofita el nou espai habilitat pels jocs de taula de La Roma i passa una tarda original i divertida! Organitza: Espai Jove La Roma.

17.30h – Biblioteca Esteve Paluzie
AULA D’EXTENSIÓ UNIVERSITÀRIA. “Cinefòrum: bienvenido Mr. Marshall”, a càrrec d’Albert Berloegui, periodista i crític de cinema. Organitza: Aula d’Extensió Universitària.

1 de març
11.30h – Espai Gran Centre
FER UN MILLOR ÚS DEL MÒBIL, RESOLEM DUBTES. Punt de resolució de dubtes del teu mòbil. Demana cita prèvia a l’Espai Gran Centre. Tlf: 93 718 86 42. Servei disponible tots els dimecres d’11.30 a 13h. Activitat +60 anys. Organitza: Ajuntament de Barberà del Vallès.

17h – Espai Jove La Roma
CONSULTORIA DE SALUT PER A JOVES. Una tècnica especialitzada en temes de salut per a joves, informarà, orientarà i assessorarà en aquells temes de salut que interessen al jovent (sexualitat, drogues, alimentació, etc). Es pot demanar cita prèvia. Les consultes son totalment confidencials. Organitza: Espai Jove La Roma.

17h – Espai Jove El Forat
PARLEM SOBRE BULLYING? Organitza: Espai Jove El Forat.

18.30h – Biblioteca Esteve Paluzie
XERRADA ‘LA MATERNITAT D’ELNA’. L’actriu Rosa Galindo Solé explicarà el que ha suposat per a ella representar a l’Elisabeth Eidenbenz. Organitza: Ajuntament de Barberà del Vallès.  

18.30h – Espai Gran Centre
AUDICIÓ ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA. Participació de l’Escola Municipal de Música de Barberà del Vallès. Entrada lliure. Aforament limitat. Organitza: Ajuntament de Barberà del Vallès.