Què podem fer a la ciutat fins al 15 de març

9 de març

17h – Espai Jove La Roma

SERVEI DE MOBILITAT INTERNACIONAL PER A JOVES. El servei de mobilitat internacional acosta als i les joves del territori a tot tipus d’informació relacionada amb experiències a l’estranger, des de trobar feina, fer un voluntariat europeu, fer pràctiques d’estudis, participar en intercanvis juvenils i camps de treball, així com conèixer i utilitzar les possibilitats que ofereixen els diversos programes de mobilitat europeus com ara Joventut en Acció, Leonardo da Vinci, Eurodyssea, Erasmus+,… Organitza: Espai Jove La Roma.

17h – Espai Jove La Roma

SERVEI D’ASSESSORAMENT A ENTITATS JUVENILS. Busques el teu lloc a la ciutat?, tens projectes que vols realitzar i no saps com començar-los? Acosta’t a La Roma i t’ajudarem a organitzar-te, t’informarem de que fan les associacions juvenils de la teva ciutat, com constituir-vos com a associació i tot allò que necessitis per poder dur a terme les teves inquietuds. Organitza: Espai Jove La Roma.

17h – El Forat

TORNEIG DE BASQUET 3X3. Organitza: El Forat.

18h – Auditori Maria Feliu

CINEFÒRUM “SUFRAGISTAS”. La protagonista és Maud, una jove lluitadora, explotada en una bugaderia des que era petita, que en veure que la seva protesta pacífica no en té resultats, decideix radicalitzar-se fins al punt d’utilitzar la violència per forçar el canvi i aconseguir el dret al vot.

Per poder accedir a la sala caldrà presentar l’entrada, que es pot recollir prèviament a les Oficines d’Atenció Ciutadana (OAC). Es lliuraran un màxim de 4 entrades per persona.

Acte inclòs en el programa d’activitats per al 8 de Març, Dia Internacional de les Dones.

S’ofereix servei gratuït de guarderia que cal sol·licitar amb 48 hores d’antelació al Programa Muncipal de Polítiques per a l’Equitat de Gènere (Plaça de la Vila, 1, baixos dreta) o bé al telèfon 93 729 71 71, ext. 262.

Organitza: Ajuntament de Barberà del Vallès.

10 de març

17h – El Forat

FES-TE LA TEVA FESTA! Organitza: El Forat.

18h – Espai Jove La Roma

CONCURS DE «MASTERCHEF». Inscripcions obertes fins al mateix dia del concurs, a La Roma. Organitza: Espai Jove La Roma.

18h – Biblioteca Esteve Paluzie

L’HORA DEL CONTE COEDUCATIU. A càrrec de Gogara, associació que treballa per a la prevenció de les violències de gènere. Edat recomanada: A partir de 4 anys.

S’explicaran contes per a la igualtat que pretenen contribuir a la construcció d’una societat més justa, trencant amb els estereotips de gènere.

Acte inclòs en el programa d’activitats per al 8 de Març, Dia Internacional de les Dones. Organitza: Ajuntament de Barberà del Vallès.

21h – Auditori Maria Feliu

TEATRE ‘LA ESCLUSA’. Un monòleg d’Ana Plaza Garrido, dirigida per Antonio Moreno. Homenatge a totes les dones que després del seu empresonament decideixen donar-se una oportunitat i no a causa d’aquella presó si no malgrat ella. De Michel Azama. Donatiu: 3€. Cal recollir el tiquet una hora abans de començar la funció.

Acte inclòs en el programa d’activitats per al 8 de Març, Dia Internacional de les Dones.

Organitza: Associació per a la Igualtat Dones.com amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barberà del Vallès.

11 de març

14h – Carrer Santa Bàrbara 64

2a CALÇOTADA POPULAR. Del Grup de joves del Casc Antic i Penya Barça Barberà. Preu adult: 12€. Preu infantil: 7€. Venda de tiquets: Bar Caliu, Bar Migdia, Local Grup de Joves Casc Antic i Penya Barça Barberà. Organitza: Grup de joves del Casc Antic i Penya Barça Barberà.

16h – Yelmo Cines Baricentro

CINEMA INFANTIL EN CATALÀ. Pel·lícula: Trolls. Preu: 4€ (petits i grans). Organitza: Yelmo Cines Baricentro i Consorci per a la Normalització Lingüística.

21.30h – TMC

TMC: REVOLTA DE BRUIXES. De La Kompanyia Lliure. La història de Revolta de bruixes narra tot allò que succeeix a sis dones i un home en el transcurs d’una nit de lluna plena.

Venda d’entrades:

TEATRE MUNICIPAL COOPERATIVA – Plaça Cooperativa, 5 – tmc@tmcbarbera.cat

www.tmcbarbera.cat – Telèfon 937 479 493

Taquilla del teatre: de dimarts a divendres no festius de 17.30 a 20.30h i dia de l’espectacle dues hores abans (pagament targeta i efectiu).

Casal de Cultura: de dilluns a divendres no festius de 9 a 13h i de 16 a 21h, (pagament només amb targeta).

Organitza: TMC.

12 de març

12h – Yelmo Cines Baricentro

CINEMA INFANTIL EN CATALÀ. Pel·lícula: Trolls. Preu: 4€ (petits i grans).

Organitza: Yelmo Cines Baricentro i Consorci per a la Normalització Lingüística.

13 de març

17h – Espai Jove El Forat

SIA. Servei Informació per a Adolescents. Podràs trobar informació del teu interès (activitats, salut, formació…). I si no hi és, t’ajudem a aconseguir-la! Totes les tardes, de dilluns a divendres, de 17 a 18.30h. Organitza: Espai Jove El Forat.

17h – Espai Jove El Forat

TEA. Taller Estudi Assistit. Al Forat tens un espai per poder estudiar i fer els deures. Sempre trobaràs a algú que et pot fer un cop de mà! Totes les tardes, de dilluns a divendres, de 17 a 18.30h. Organitza: Espai Jove El Forat.

19h – Biblioteca Esteve Paluzie

TROBADA DEL GRUP DE LECTURA PUNT DE LLIBRE. ‘Volver al agua’ de Luis Eduardo Aute. Entrada lliure. Organitza: Biblioteca Esteve Paluzie.

14 de març

17h – Espai Jove El Forat

CONSULTORIA DE SALUT PER A JOVES. Una tècnica especialitzada en temes de salut per a joves, informarà, orientarà i assessorarà en aquells temes de salut que interessen al jovent (sexualitat, drogues, alimentació, etc). Es pot demanar cita prèvia. Les consultes son totalment confidencials. Organitza: Espai Jove El Forat.

17h- Biblioteca Esteve Paluzie

JUGUEM I APRENEM ESCACS. Organitza: Biblioteca Esteve Paluzie.

17.30h – Biblioteca Esteve Paluzie

AULA D’EXTENSIÓ UNIVERSITÀRIA. Conferència ‘Einstein tenia Raó’ a càrrec de Francesc Lozano, biòleg, Màster en Humanitats. Einstein, no solament va revolucionar el món de la física i de l’univers, sinó de tot el pensament en general. Les seves prediccions s’han acomplert sempre fins ara.

Inscripcions obertes a majors de 50 anys i durant el curs, els dies de conferencia consultant a la Junta de l’Aula, tots els dimecres, de 10 a 11h, a la seu de Marquesos de Barberà, 125. Preu inscripció al cicle de conferències: 50€/curs. No socis: 7€/conferència. Organitza: Aula Extensió Universitària.

18h – Espai Jove La Roma

TARDA DE GARANTIA JUVENIL. Organitza: Espai Jove La Roma.

15 de març

11.30h – Espai Gran Centre

FER UN MILLOR ÚS DEL MÒBIL, RESOLEM DUBTES. Punt de resolució de dubtes del teu mòbil. Demana cita prèvia a l’Espai Gran Centre. Tlf: 93 718 86 42. Servei disponible tots els dimecres d’11.30 a 13h. Activitat +60 anys. Organitza: Ajuntament de Barberà del Vallès.

17h – Espai Jove La Roma

CONSULTORIA DE SALUT PER A JOVES. Una tècnica especialitzada en temes de salut per a joves, informarà, orientarà i assessorarà en aquells temes de salut que interessen al jovent (sexualitat, drogues, alimentació, etc). Es pot demanar cita prèvia. Les consultes son totalment confidencials. Organitza: Espai Jove La Roma.

17.30h – Espai Gran Centre

INAUGURACIÓ DE L’EXPOSICIÓ DE DIBUIX ‘MIRADES’. ‘Mirades’. Mostra de dibuixos signats per Francisco Pinto de la Vega i José Mª Pinto Camarena. L’exposició romandrà a l’Espai Gran Centre fins el 31 de març.

Organitza: Espai Gran Centre.