Dissabte, 21 de Novembre

MERCAT ECOLÒGIC DEL VALLÈS.

Desde les 9h – c/Pintor Murillo

Organitza: Mercat Ecològic del Vallès.

Mercat ecoògic

12h – BIBLIOTECA ESTEVE PALUZIE

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE ‘LES MIL I UNA’, DE JORDI MASÓ RAHOLA. A càrrec de Carles Cervelló (editor d’Edicions Témenos) i Jordi Masó. Lectura de microrelats del llibre amb Chus Castro (violí) i Ada Masó (flauta). Organitza: Biblioteca Esteve Paluzie.

16h – Yelmo CINES BARICENTRO

CINC – CINEMA INFANTIL EN CATALÀ. Els Mínions. Preu: 4 euros (petits i grans). Organitza: Yelmo Cines Baricentro i Consorci per a la Normalització Lingüística.

17h – ESPAI JOVE LA ROMA

CAMPIONAT DE TENNIS TAULA. Les inscripcions es podran fer fins el mateix dissabte a les 17h, a l’Espai Jove La Roma. Obert a joves entre 16 i 30 anys. Premi: val de 30 euros en material esportiu. Organitza: Espai Jove La Roma.

18h – BIBLIOTECA ESTEVE PALUZIE

VA DE LLEGIR. Espai de suport als instituts (lectures obligatòries). Amb inscripció prèvia. Organitza: Biblioteca Esteve Paluzie.

21h – TORRE D’EN GORGS

CITA CON EL FLAMENCO. Amb la companyia de Javier Serrano. Al ball, Javier Serrano i Cristina Carrasco. Al cant, Jorge Mesa, ‘El Pirata’. A la guitarra, Eduardo Cortés. A la percussió, Óscar Sánchez. Presenta: José Morales. Organitza: Casa de Granada Cultural Andaluza del Vallès Occidental.

Mostra de Teatre Amateur

21.30h – TMC

MOSTRA DE TEATRE AMATEUR: LISÍSTRATA EN EL GARAJE.

Cia. Taula de Teatre. Entre els trastos vells d’un garatge, un grup de voluntaris i voluntàries d’un barri d’una gran ciutat, assaja l’obra de teatre Lisístrata, d’Aristòfanes, per presentar-se a un concurs d’obres que reivindiquen els drets de la dona. Entre assaig i assaig, aniran coneixent la vida del veïns i veïnes, on les seves històries personals començaran a interferir tant al guió de l’obra com a la vida personal dels voluntaris i voluntàries.

Organitza. Teatre Municipal Cooperativa.

Diumenge, 22 de novembre

12h – Yelmo CINES BARICENTRO

CINC – CINEMA INFANTIL EN CATALÀ. Els Mínions. Preu: 4 euros (petits i grans).

Organitza: Yelmo Cines Baricentro i Consorci per a la Normalització Lingüística.

17h – CENTRE CÍVIC DE CA N’AMIGUET

BALL PER A LA GENT GRAN A LA ROMÀNICA.

Organitza: AVV La Romànica.

Centre Cívic Ca N'Amiguet

18h – TMC

MOSTRA DE TEATRE AMATEUR: LISÍSTRATA EN EL GARAJE.

Cia. Taula de Teatre. Entre els trastos vells d’un garatge, un grup de voluntaris i voluntàries d’un barri d’una gran ciutat, assaja l’obra de teatre Lisístrata, d’Aristòfanes, per presentar-se a un concurs d’obres que reivindiquen els drets de la dona. Entre assaig i assaig, aniran coneixent la vida del veïns i veïnes, on les seves històries personals començaran a interferir tant al guió de l’obra com a la vida personal dels voluntaris i voluntàries. Organitza. Teatre Municipal Cooperativa.

TMC

Dilluns, 23 de Novembre

18h – BIBLIOTECA ESTEVE PALUZIE

VA DE LLEGIR.

Espai de suport als instituts (lectures obligatòries). Amb inscripció prèvia.

Organitza: Biblioteca Esteve Paluzie.

Dimarts, 24 de Novembre

17.30h – Biblioteca Esteve Paluzie

AULA D’ENTENSIÓ UNIVERSITÀRIA. Conferència “El mite de les catedrals gòtiques i el seu simbolisme”. A càrrec de Carolina Chifoni, llicenciada en Art. Organitza: Associació Aula d’Extensió Universitària.

18h – Espai Jove La Roma

TALLER DE CUINA: BROWNIE EXPRESS. Taller d’elaboració de brownie express al microones, amb el suport de La Vibria. Organitza: Espai Jove La Roma.

Dimecres, 25 de Novembre

18h – Plaça de la Vila

25N – CONCENTRACIÓ ‘BARBERÀ DIU PROU CONTRA LA VIOLÈNCIA VERS LES DONES’. Organitza: Associació per a la Igualtat Dones.com.