Posa’t el comerç barberenc al teu mòbil amb la nova App de Comerç!

La ciutadania podrà accedir a l’oferta comercial de la ciutat mitjançant aquesta nova app i gestionar els seus descomptes i avantatges amb una Targeta de Fidelització.

Ja es pot descarregar la nova aplicació de l’Ajuntament de Barberà del Vallès. En aquesta ocasió, l’aplicació mòbil mostra tota l’oferta comercial de la ciutat, amb la finalitat de fomentar el comerç urbà i apropar a la ciutadania els establiments locals.

Aquesta aplicació, dissenyada en un format molt intuïtiu i desenvolupada amb CityExperience, dona la possibilitat de consultar la informació de tots els establiments comercials i de serveis de Barberà del Vallès, a través de fitxes que inclouen l’horari, l’adreça i la forma de contacte.

A més, l’app dona la possibilitat d’obtenir una Targeta de Fidelització Comercial per tal de gaudir d’avantatges, descomptes i promocions ofertes pels propis comerços.

Aquesta targeta és gratuïta i digital, i serveix per anar acumulant descomptes i promocions a totes les botigues que s’hagin donat d’alta. Actualment, s’està duent a terme una campanya de comunicació amb els establiments i serveis per donar a conèixer aquesta nova eina i animar a què s’incorporin a la plataforma de fidelització.

Com funciona l’App de Comerç?

  • Es necessita un dispositiu mòbil Apple o Android on descarregar l’aplicació. També es pot consultar a través de la web a http://www.barberadelvalles.cityexperience.es/
  • Per activar la targeta de fidelització, cal fer-ho des de l’apartat ‘El meu saldo’.
  • Cada vegada que es faci una compra, cal presentar el codi QR associat a la targeta de fidelització.

Aquelles persones que no tinguin dispositiu mòbil, podran gaudir dels mateixos avantatges i descomptes amb una targeta física, també gratuïta.

Per a més informació, podeu consultar el díptic de l’App de Comerç!

Font: Ajuntament de BdV