Presentació de les Polítiques de Salut a Barberà del Vallès

A l’acte es donarà a conèixer el Programa de detecció precoç del càncer de còlon i recte i el Programa Municipal de Salut 2017.

El proper dimarts dia 7 de febrer, la Sala B del Teatre Municipal Cooperativa acollirà l’acte de presentació de les Polítiques de Salut a Barberà del Vallès.

A l’acte, que s’iniciarà a les 18.30h, assistiran l’Alcaldessa de Barberà del Vallès, Sílvia Fuster Alay; la coordinadora de l’Oficina Tècnica de Cribratge de Càncer de la Corporació Sanitària Parc Taulí, Marisa Baré Mañas; la directora de l’Agència de Salut Pública, Rosa Monterde Martínez; la directora de l’Àrea Bàsica de Salut de Barberà, Irene García Sánchez, i el cap de secció de Benestar Social i Salut de l’Ajuntament de Barberà del Vallès, Blai Fernández Calvo.

Durant la trobada, el públic assistent podrà conèixer més en detall el Programa de detecció precoç del càncer de còlon i recte que s’està desplegant a la nostra ciutat. També, les intervencions de l’Agència de Salut Pública, i finalment, el nou Programa Municipal de Salut per a 2017.

Acte: Presentació de les Polítiques de Salut a Barberà del Vallès

Dia: Dimarts 7 de febrer

Hora: 18.30h

Lloc: Teatre Municipal Cooperativa (Sala B)

Plaça Cooperativa, s/n

08210 Barberà del Vallès