Presentat el programa d’activitats del cicle Tastem Barberà 2017

Avui dia 4 s’inicia la nova edició de la Ruta de la Tapa fins el 21 de maig

En el projecte s’inclouen dues activitats multitudinàries a la ciutat com és la Ruta de la Tapa i la Mostra Gastronòmica.

Durant l’acte es van presentar les tapes que participaran en la VII Ruta.

Enguany, totes dues cites se celebraran en aquest mes de maig.

Des d’avui mateix, la  Ruta de la Tapa està en marxa a Barberà del Vallès fins el 21 de maig, quan es podrà tastar algunes de les millors especialitats gastronòmiques de la nostra ciutat.

Amb aquesta iniciativa es vol promocionar els bars i restaurants del nostre municipi i motivar a què la ciutadania opti per quedar-se a Barberà del Vallès en el seu temps d’oci.

Igual que en edicions anteriors la ciutadania que vulgui participar disposarà d’un carnet amb caselles. Els establiments participants en la Ruta els hi posaran un segell conforme han tastat la seva tapa. Per aquesta edició i per poder participar en el sorteig del premi, un cap de setmana per a dues persones en l’Hotel Barcelona Golf & Resort 4*, caldrà segellar totes les caselles.

Totes les tapes tenen el mateix preu, 2,50 euros (Preu unitari tapa + beguda). Les urnes de participació en els sorteigs estaran a disposició de la ciutadania en els establiments participants i a la seu de Barberà Comerç Urbà (carrer Enric Granados 30).

El sorteig es realitzarà 28 de maig a les 12.30h a la plaça Garcia Lorca durant la celebració de la Mostra Gastronòmica.

El plat fort del Tastem Barberà es durà a terme els dies 27 i 28 de maig amb la III Mostra Gastronòmica, que també servirà per donar a conèixer l’oferta gastronòmica de la ciutat, la qualitat dels productes que se’ns ofereixen i l’excel·lent professionalitat dels establiments de menjar del municipi.

Així, dissabte 27 de maig, entre les 18 i les 24 hores i el diumenge 28 de 12 a 16 hores, la plaça García Lorca s’omplirà de sabors, aromes, textures i bones presentacions que farà gaudir dels sentits i on es podrà degustar les especialitats de les tapes i plats locals, amb les millors creacions de restauradors, bars i comerços de menjar de la ciutat. La Mostra Gastronòmica tindrà un ambient familiar per passejar amb les amistats, en un entorn agradable per gaudir d’una estona de lleure, on els establiments del municipi oferiran degustació de les seves particulars arts del bon menjar.

Enguany, hi haurà 10 premis d’un sorteig per a un sopar per a dues persones en alguns dels establiments participants. Qui consumeixi i segelli 7 caselles dels establiments participants podrà optar al sorteig. L’urna estarà ubicada a l’estand d’informació de la Mostra, i el sorteig es farà  diumenge, 28 de maig a les 16h.

Si vols seguir totes les informacions i les activitats que s’organitzen segueix les xarxes socials:   www.facebook.com/comercbarberadelvalles/ o www.facebook.com/detotapropteu/