Presentació dels Pressupostos Participatius 2017 el proper 28 d’abril a les 18,30h a la Sala B del TMC

L’Ajuntament de Barberà del Vallès presenta aquest dijous, 28 d’abril, al Teatre Municipal Cooperativa de la ciutat una experiència pilot de pressupostos participatius. La iniciativa té per objectiu que el veïnat del municipi puguin decidir i presentar propostes que es podran dur a terme durant l’any 2017.

La trobada estarà presidida per la Comissió de Serveis Econòmics formada per Carmina Pérez Barroso, tinenta d’Alcaldia d’Hisenda, Pere Pubill i Linares, tinent d’Alcaldia de Desenvolupament Econòmic, Comerç i Ocupació, i David Clarà García, regidor de Serveis Socials i Emergències Socials.

Durant la sessió s’explicarà, a les entitats, ciutadania i persones present a l’acte, en què consistirà la iniciativa, quins seran els objectius i quin procediment i calendari s’establirà perquè es puguin presentar propostes.

Els pressupostos participatius són un mètode de participació que apliquen des de fa alguns anys diverses ciutats catalanes. Consisteix en articular el debat i la participació directa de la ciutadania en l’elaboració i priorització de propostes que s’han d’incorporar en el Pressupost Municipal de l’any 2017.

Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament de Barberà del Vallès vol apropar la gestió del municipi a les necessitats de la ciutadania així com endegar noves experiències de democràcia participativa.

Acte: Presentació de Pressupostos Participatius 2017

Dia: Dijous, 28 d’abril

Hora: 18:30h

Lloc: Sala B del Teatre Municipal Cooperativa

Plaça Cooperativa, 8

08210 – Barberà del Vallès

Més informació a: http://www.bdv.cat/