El projecte BdvPark presenta la seva proposta per millorar l’skateparc

Des del mes de gener s’ha realitzat un procés participatiu entre el personal tècnic de les Regidories de Territori i Medi Ambient i Joventut de l’Ajuntament i persones usuàries del parc urbà, amb la finalitat de dissenyar un nou parc que esdevingui un espai més divers, acollidor i representatiu.

L’acte de presentació va tenir lloc el passat dimarts 10 d’abril, amb les intervencions de la regidora de Joventut Mireia Sánchez Pil’equip tècnic que ha guiat el procés participatiu i el grup de joves que hi han pres part en les reunions convocades.

Durant la sessió, es va determinar la nova ubicació de l’Skateparc, que seguirà tenint lloc al Parc Central del Vallèsperò en una situació més propera al mirador, al parc infantil i als lavabos. El nou Skateparc es va presentar com a un parc integrador de diverses aficions, que van més enllà de l’esport sobre rodes; com la cal·listènia, el parkour, murs per a grafit, escenari i graderies, rocòdrom i zones verdes de relax i passeig.

També es va fer valoració del procés participatiu, on totes les persones integrants van compartir que ha suposat una font d’aprenentatge i empoderament personal i col·lectiu, destacant el valor en la presa de decisió a l’hora de dissenyar i construir nous espais i serveis per Barberà del Vallès.

Per a més informació sobre el nou disseny de l’Skateparc i del procés participatiu es pot consultar la web BDVPark.cat.

Font: Ajuntament de BdV