Propostes d’activitats que pots fer fins el 22 de febrer

21 de febrer
17h – Espai Jove El Forat
CONSULTORIA DE SALUT PER A JOVES. Una tècnica especialitzada en temes de salut per a joves, informarà, orientarà i assessorarà en aquells temes de salut que interessen al jovent (sexualitat, drogues, alimentació, etc). Es pot demanar cita prèvia. Les consultes son totalment confidencials. Organitza: Espai Jove El Forat.

17h- Biblioteca Esteve Paluzie
JUGUEM I APRENEM ESCACS. Organitza: Biblioteca Esteve Paluzie.

17h – El Forat
CARNESTOLTES AL FORAT. Vine al Forat a fer-te la teva disfressa per Carnestoltes! Organitza: El Forat.

18h – Espai Jove La Roma
TALLER D’ORIENTACIÓ LABORAL. On i com puc repartir el meu CV? Organitza: Espai Jove La Roma.

19h – Espai Jove La Roma
CURRA’T-HO. Servei d’orientació laboral per a joves. No saps per on començar a l’hora de buscar feina?; necessites noves idees i recursos?. Per aquelles persones que cerquen feina i necessiten orientació, us oferim: borses de treball, estratègies per les entrevistes de feina, elaboració del currículum vitae, cartes de presentació,…. i formació específica per a la recerca de feina per internet, per les temporades d’estiu o de Nadal, etc. Organitza: Espai Jove La Roma.

22 de febrer
11.30h – Espai Gran Centre
FER UN MILLOR ÚS DEL MÒBIL, RESOLEM DUBTES. Punt de resolució de dubtes del teu mòbil. Demana cita prèvia a l’Espai Gran Centre. Tlf: 93 718 86 42. Servei disponible tots els dimecres d’11.30 a 13h. Activitat +60 anys. Organitza: Ajuntament de Barberà del Vallès.

17h – Espai Jove La Roma
CONSULTORIA DE SALUT PER A JOVES. Una tècnica especialitzada en temes de salut per a joves, informarà, orientarà i assessorarà en aquells temes de salut que interessen al jovent (sexualitat, drogues, alimentació, etc). Es pot demanar cita prèvia. Les consultes son totalment confidencials. Organitza: Espai Jove La Roma.

18h – Espai Jove La Roma
TALLER DE CUINA. Canelons de mil gustos. Si tens ganes de seguir menjant canelons aquest és el teu espai! A l’últim taller de cuina de febrer aprendrem la laboriosa tècnica de fer canelons! Organitza: Espai Jove La Roma.