Queda suspès temporalment el Ple del mes de març i la resta d’òrgans col·legiats

Atesa l’actual situació d’emergència de salut pública en relació amb la malaltia del coronavirus COVID-19, s’informa que la sessió plenària del mes de març que corresponia celebrar-se aquesta tarda, queda suspesa.

De la mateixa manera, queda suspesa temporalment la convocatòria i celebració de la resta d’òrgans col·legiats, tal com consta en el següent decret aquí publicat. Segons el decret de suspensió efectuat per l’Ajuntament de Barberà, aquesta es deu, a la “impossibilitat de poder efectuar les sessions mitjançant mecanismes digitals de difusió audiovisuals” que puguin assegurar i garantir “la identitat dels i les membres que hi participen, el contingut de les seves manifestacions i el moment en què aquestes es produeixen, així com la interactivitat i la intercomunicació entre elles en temps real”.

Així, s’ha decretat la suspensió tant la sessió plenària com de “les juntes de govern local i les comissions informatives mentre estigui vigent l’estat d’alarma”. Alhora es suspenen les meses de contractació en tots els procediments de licitació que s’estan duent a terme des del consistori. A més, el decret també estableix la suspensió de la “celebració de les sessions dels òrgans col·legiats de les societats mercantils: Actividades Integradas S.A (AISA), Serveis i aigües Municipals de Barberà (SABEMSA) així com de la Fundació Barberà Promoció i la Fundació Barberà Solidària”.

Font: bdv.cat