Qui viu al Parc?: Nova activitat a la Jugatecambiental del Parc del Bosc de Can Gorgs

Aquest diumenge 24 de novembre, d’11.30 a 13.30 hores, continuen les activitats de la Jugatecambiental del Parc del Bosc de Can Gorgs.

Aquesta setmana, la Jugatecambiental analitzarà qui viu al Parc per descobrir els animals que conviuen en aquest espai.

Cal recordar que la Jugatecambiental ofereix un munt de propostes per gaudir en família i per aprendre moltes coses sobre els parcs metropolitans, la natura i el medi ambient, mentre es juga i es fan activitats. Hi trobareu també un punt d’informació del parc i el seu entorn i un espai de joc lliure.

La Jugatecambiental és un projecte de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), coordinat pels diferents ajuntaments adherits (entre ells, Barberà del Vallès), adreçat al públic familiar, perquè, a través del joc, els parcs siguin espais d’aprenentatge i experimentació de la sostenibilitat ambiental. L’Ajuntament assumeix, juntament amb l’AMB, l’impuls d’aquest projecte i l’organització d’algunes de les activitats que es faran. Totes les activitats són gratuïtes i no cal inscripció prèvia.

Recordeu que la Jugatecambiental del Parc del Bosc de Can Gorgs té perfil a Twitter, i des d’allà podeu seguir totes les activitats!

Font: bdv.cat