Ràdio Barberà acull un debat amb els i les portaveus dels grups polítics municipals

Durant més de dues hores, van debatre sobre el primer any de legislatura i els projectes de futur per a la ciutat.

El passat dijous 1 de desembre, Ràdio Barberà, emissora municipal, va acollir una taula rodona política entre els i les portaveus dels grups polítics municipals representats al Ple del consistori barberenc.

El programa especial, presentat pel locutor Jordi Martín García, es va allargarmés de dues hores i mitja, fins passades les 22.30h i ha estat la primera vegada que Ràdio Barberà és l’escenari d’un debat com aquest.

La tertúlia es va estructurar en tres blocs. El primer, sobre una valoració d’aquest any 2016. El segon, sobre el futur i les principals polítiques que s’haurien de dur a terme durant l’any 2017; i per últim, un bloc on la ciutadania va ser la protagonista, amb la seva participació fent preguntes durant el programa.

A la tertúlia, van participar la portaveu de la Plataforma Ciutadana per Barberà, Carmina Pérez Barroso, el portaveu de Junts per Barberà, David Clarà García, el portaveu d’Esquerra Republicana de Catalunya, Pere Pubill i Linares, el portaveu del Partit dels Socialistes de Catalunya, Antonio Báez Balbuena i el portaveu de Recuperem Barberà, José Luis Rivera Arias. El portaveu del Partit Popular, Jaime Fernández Pérez, va excusar la seva absència.

Per a tothom que ho vulgui escoltar o descarregar, l’àudio del programa es troba al perfil Ivoox de l’Ajuntament.