Es reprèn el Servei d’Obtenció o renovació del DNIe a Barberà

El proper dimarts, 17 d’abril es torna a oferir el Servei d’Obtenció i/o renovació del DNI a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) del passeig Doctor Moragas de Barberà del Vallès. Les persones interessades ja poden demanar cita prèvia a les OAC.

El Servei d’Obtenció o Renovació del DNIe és una prestació que ofereix la Policia Nacional de Sabadell a diferents poblacions del Vallès Occidental.

Els veïns i veïnes de Barberà disposen de dues possibilitats per a l’obtenció i/o renovació del DNIe.

1.      Mitjançant la concertació de cita prèvia per mitjà del telèfon 060 o bé per internet www.citapreviadnie.es.  En aquest cas, la persona segons disponibilitat de data, decideix dia i hora i comissaria on desplaçar-se. Així mateix, recull el document el mateix dia de la seva tramitació.

2.      Mitjançant la concertació de cita prèvia a les Oficines d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Barberà. En aquest cas, un equip mòbil de la Policia Nacional es desplaça en unes dates determinades a Barberà per efectuar el tràmit. La persona titular del DNIe haurà de comparèixer obligatòriament en la data indicada per realitzar el tràmit dos cops, un dia per aportar la documentació i un altre per recollir el nou DNI.

Destacar que aquest servei està adreçat especialment a persones amb mobilitat reduïda que no poden desplaçar-se a les Comissaries de la Policia Nacional.

El proper dia d’expedició serà el 17 d’abril. Els horaris són de 9 a 10h i de 10.30h 13h.

Recordeu que cal demanar cita prèvia a les OAC.

Font: Ajuntament de BdV