S‘adeqüen les aules de l’Institut Barberà

Les aules, que s’han ubicat al primer mòdul de l’Escola Elisa Badia, estan preparades per iniciar el curs.

Les obres d’adequació i millores de les aules destinades a l’Institut Barberàque s’ubica a l’Escola Elisa Badia estan ja enllestides per iniciar el curs el proper 12 de setembre. Així ho van poder comprovar el director General de Centres Públics, Lluís Baulenas i Cases, l’Alcalde accidental de la nostra ciutat, David Clarà García,  i el regidor d’Educació, Juan Antonio Grimaldo Dueñas,  en unavisita d’obres que es va realitzar ahir dimecres, 24 d’agost.

Durant la visita, el personal tècnic de la Generalitat  i de l’Ajuntament de Barberà van explicar les millores realitzades en el primer mòdul de l’Escola Elisa Badia on s’ubicarà al jovent del nou institut.

Les millores que ha portat a terme la Generalitat de Catalunya s’han basat principalment en l’adequació de les aules de psicomotricitat, d’una nova aula Racó, les aules destinades a ESO 1 i ESO 2, l’aula de reforç, l’aula de tecnologia i altre on s’ha instal·lat el laboratori. També s’han realitzat millores per adaptar els lavabos que han passat de ser infantils a format adult. Aquestes han tingut un cost de 65.000 euros.

Cal destacar que l’Ajuntament de Barberà a més de realitzar millores en totes les instal·lacions del centre (pintura, sanejament, pavimentació de patis i arranjament de portes, finestres i lavabos), ha instal·lat un nou porxo sobre els patis de les aules de parvulari, amb una nova recollida d’aigües en les cobertes, que han tingut un cost de 40.000 euros.