S‘aprova el preu públic de l’Agenda de les Llars d’Infants Municipals per aquest curs 2016-2017

L’acord va ser aprovat en Junta de Govern Local. L’agenda, que edita el consistori, és una eina que les Llars utilitzen per comunicar-se de forma diària amb la família, i que conté informació sobre el calendari, el funcionament i tota aquella informació necessària per educar i tenir cura de l’infant.

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Barberà del Vallès va aprovar el passat 4 d’octubre, el preu públic de l’agenda de les Llars d’Infants Municipals de la ciutat per aquest curs 2016-2017.

L’agenda, a la que enguany s’ha dedicat una partida de més de 2.900 euros, és un mitjà de comunicació entre llar d’infants i família. L’agenda escolar té una finalitat social i educativa i és una eina diària de treball i relació entre les famílies de les diferents llars d’infants de la ciutat i el personal educador que té cura dels infants. El material, a més, d’incloure calendaris i funcionament dels centres, inclou elements de reflexió i informació necessària per educar i tenir cura dels nens i nenes.

Enguany el preu de l’agenda és de 9,13 euros. S’editaran un total de 295 exemplars.