Se suspèn la Nit de l’Esport Barberenc 2020

Tal i com va avançar fa uns dies Ràdio Barberà, la regidoria d’Esports ha decidit suspendre l’edició d’enguany de la Nit de l’Esport barberenc, la cita anual de reconeixement a esportistes i entitats que han destacat en la pràctica de l’esport. La decisió s’ha pres de mutu acord amb les entitats esportives que el passat dimecres 15 d’abril van mantenir una reunió telemàtica amb el personal responsable de l’àrea d’Esports, i amb el regidor delegat, Joan Muñoz Altimira.

La 16a Nit de l’Esport estava inicialment programada pel dia 23 de maig, però la situació derivada de l’estat d’alarma va portar, en un principi, a pensar en un ajornament i celebrar-la després de l’estiu. No obstant això, tenint en compte que a dia d’avui la situació encara és indefinida i comptant que les entitats esportives tenen aturades totes les seves activitats sense saber quan podran tornar-hi a la pràctica esportiva, finalment s’ha decidit suspendre-la.

Després d’escoltar les opinions i valoracions de les persones participants a la reunió telemàtica, es va decidir pensar ja en l’edició del 2021. Una edició, però, que també estarà marcada pel fet que moltes competicions esportives d’aquest inici del 2020 poden quedar sense resolució i deixar els resultats vacants.

Font:  bdv.cat