Sílvia Fuster Alay, nova Secretària General de la Plataforma Ciutadana Per Barberà (PCPB)

Nota de Premsa:

Sílvia Fuster, Alcaldessa de Barberà del Vallès, durant la legislatura 2015-2019, ha estat proclamada per unanimitat de l’Assemblea del seu partit, Secretària General i màxima autoritat de la Plataforma Ciutadana Per Barberà.

L’Assemblea, celebrada dijous 19 de desembre, en una seu plena de gom a gom, conduïda per la secretària d’Organització i regidora, Susana Meca va presentar la proposta de l’Executiva que sense cap dubte, per part de cap dels membres d’aquesta, va recaure en la figura més representativa d’aquesta formació política, Sílvia Fuster Alay.

La proposta es va votar i la flamant Secretària General va ser proclamada per unanimitat. Tot seguit Sílvia Fuster va agrair la confiança dipositada en ella i va aprofitar per fer un breu recorregut d’agraïments i records per a totes les persones que dia a dia col·laboren en totes i cadascuna de les activitats del partit municipalista. Sílvia Fuster també va avançar alguna pinzellada de com vol organitzar l’estructura de la PCPB i va recordar que: “volem mirar cap al futur sense perdre ni oblidar mai els nostres orígens ni a les persones que van fer possible que aquesta formació política, sorgida de la ciutadania barberenca, pogués arribar fins aquí, agafant ara el relleu per aconseguir la confiança de la majoria i poder formar un bon govern d’homes i dones a les pròximes eleccions municipals de l’horitzó 2023 que pràcticament està a tocar”.

La PCPB  amb 6 representants municipals al Consistori i a poc més de 500 vots de distància amb l’actual partit governant en aquesta legislatura, vol presentar-se en el 2023 com l’única formació política que defensarà els drets de la ciutadania allà on calgui, tal com ho va fer entre 2015-2019.

Pròximament farà la presentació de la nova organització de la Secretaria General  així com d’algunes de les propostes de futur.

Secretaria de Comunicació de la PCPB