S’inicia el període d’inscripció per l’Espai Nadó i l’Espai Familiar per al curs 2018-2019

Les inscripcions es poden fer a partir del 24 de setembre a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, i durant tot el curs sempre que hi hagi places disponibles.

L’Espai Nadó i l’Espai Familiar estan situats dins les instal·lacions de la Llar d’Infants Pública Municipal “La Rodona”, que està ubicada al carrer Nemesi Valls, 35.

Aquests espais són un lloc de trobada i relació per a infants de 0 a 3 anys i les seves famílies. Uns espais en els quals els infants poden jugar, relacionar-se amb altres infants i persones adultes, i les seves famílies poden compartir experiències i opinions sobre la criança.

L’Espai Nadó s’adreça a les famílies amb infants fins a 1 any i s’ofereixen 12 places. Es realitzaran dues sessions per setmana, en horari de dimarts i dijous, de 10 a 12 hores i el preu és de 26,86 euros mensuals.

L’Espai Familiar és per a famílies amb infants d’1 a 3 anys, i s’ofereixen dues opcions, o bé inscriure’s per una sessió setmanal, que pot ser en horari de matí, els dilluns de 10 a 12 hores, o en horari de tarda, els dimecres de 17 a 19 hores, o bé inscriure’s per les dues sessions setmanals. En el cas d’una sessió setmanal, el preu és de 13,43 euros mensuals i, en el cas d’inscriure’s en la modalitat de dues sessions setmanals, el preu és de 26,86 euros mensuals. En qualsevol cas, el nombre màxim de places per sessió és de 12.

Les places seran limitades a les primeres 12 famílies inscrites per grup i la inscripció restarà oberta durant tot el curs en funció de la disponibilitat de places.

Les inscripcions seran a partir del 24 de setembre a l’Oficina d’Atenció Ciutadana i les places s’adjudicaran per rigorós ordre d’inscripció.

Pel que fa al calendari, les sessions seran d’octubre a juny. Per a més informació us podeu posar en contacte amb la Secció d’Educació, 1ª Infància i Família, adreçant-vos a la plaça de la Vila, 1, o bé trucant al telèfon 93 729 71 71.

Vine a compartir un moment únic amb la teva filla o fill en un espai de criança amb altres infants i famílies.