S‘inicia el període de preinscripció i matricula a les Llars d’Infants Públiques Municipals

El 30 d’abril comença el període de presentació de sol·licituds a les Llars d’Infants Públiques Municipals. A Barberà del Vallès, disposem de 6 Llars d’Infants Públiques Municipals: Rodona, Xerinola, La Rondalla, El Bosquet, La Blava i La Baldufa.

Les Llars d’Infants Públiques Municipals són centres de qualitat, que tenen efectes positius en el desenvolupament de l’infant perquè, entre altres, permeten que l’infant entri aviat en contacte amb el sistema educatiu i adquireixi abans les pautes de socialització escolar, a més de gaudir d’oportunitats d’estimulació cognitiva i de motivació per l’aprenentatge.

Les sis Llars Municipals segueixen una mateixa línia pedagògica i comparteixen projectes específics comuns en aspectes tan diversos com la Coeducació o els hàbits saludables.

D’altra banda, i per donar resposta a les diferents necessitats de les famílies, s’ofereixen horaris diferents amb preus públics adaptats, a més de tenir establerts els preus públics mitjançant un sistema de tarifació social en funció del nivell de renda de la unitat familiar, així com un sistema de bonificacions per tal de donar resposta a les necessitats econòmiques de les famílies.

El calendari de preinscripció i matrícula per al curs 2018-2019 és el següent:

– Publicació de l’oferta: entre el 23 i el 25 d’abril de 2018.

– Període de presentació de sol·licituds: del 30 d’abril a l’11 de maig de 2018, ambdós inclosos.

– Publicació de la llista de sol·licituds de preinscripció al centre amb la puntuació provisional: 22 de maig de 2018.

– Termini per presentar una reclamació: del 23 al 25 de maig de 2018.

– Sorteig del número de desempat: entre el 23 de maig, a les 9 hores, a la Sala Celler de la Torre d’en Gorgs.

– Publicació de la llista de sol·licituds de preinscripció al centre amb la puntuació definitiva, dels infants admesos i, si escau, de la llista d’espera: 1 de juny de 2018.

– Període de matrícula: del 4 al 8 de juny, ambdós inclosos.

Per a informació sobre les Llars d’Infants Públiques Municipals us podeu posar en contacte amb la Secció d’Educació, 1a Infància i Família, adreçant-vos a la plaça de la Vila, 1, o bé trucant al telèfon 93 729 71 71, ext. 263.

També trobareu informació a l’apartat d’Educació del web municipal www.bdv.cat.

Font: Ajuntament deBdV