S’inicien les inscripcions per viatjar amb el programa de Turisme Cultural + 60

Els propers dies 29 i 30 de març les persones més grans de 60 anysde Barberà del Vallès tindran l’oportunitat de fer la preinscripció per poder anar-hi a un dels viatges programats per la regidoria de Gent Gran.

Enguany la gent gran podrà gaudir de 2 propostes culturals pensades per conèixer diversos llocs de gran interès cultural i paisatgístic de la geografia espanyola, així com destinats a gaudir d’uns dies de descans. Els destins són: Sierra de Cazorla (del 18 al 23 d’abril);Teruel (del 23 al 28 de maig).

On es pot fer la preinscripció?
A l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) del passeig doctor Moragas, 224, en horari de dilluns a divendres, de 9 a 14h. Tel. 93 729 71 71

Quan i com es pot sol·licitar?
El 29 i 30 de març cal fer la preinscripció a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), amb el carnet Barberà Gran. Cada inscripció tindrà un número d’ordre. Es poden demanar tres places com a màxim.

El 31 de març al matí, es farà un sorteig amb totes lespreinscripcions. El número que surti, i el fet de NO haver viatjat l’any anterior, determinaran l’ordre en què es faran les inscripcions definitives.

El mateix dia a la tarda, s’exposaran les llistes al taulell d’anuncis de l’ OAC, amb les dates d’inscripció definitives segons l’ordre resultant. Es podrà demanar aquesta informació per telèfon a la mateixa OAC o consultant la web municipal.

El 4 d’abril s’iniciaran les inscripcions definitives i s’escollirà la destinació. En el mateix moment de fer la inscripció es lliurarà la documentació amb les dates de pagament.