‘Som Comerç, som Barberà’ fa una donació de 6.000 euros al Parc Taulí destinats a les pacients ateses per càncer de mama

Una comitiva representant de l’Associació ‘Som Comerç, som Barberà’ ha estat rebuda avui al Parc Taulí, en la visita que han fet per fer donació dels 6.000 euros recollits la passada tardor en la campanya solidària ‘Jo puc Ajudar’, i que va comptar amb la col·laboració de més de 30 comerços de Barberà del Vallès.

Els comerciants han estat rebuts pel president del Parc Taulí, Modesto Custodio, la directora executiva de l’Hospital de Sabadell, Cristina Carod, el director del Servei d’Oncologia Mèdica, Eugeni Saigí, el coordinador de la Unitat de Patologia Mamària, Miquel Àngel Seguí i els oncòlegs Elsa Dalmau i Luis Fernández.

En la trobada, els representants del Parc Taulí han expressat l’agraïment de la institució vers els comerciants, i vers tots els ciutadans de Barberà que han participat en aquesta campanya, per aquesta mostra de solidaritat que s’invertirà en millorar el confort de les instal·lacions on són ateses les pacients amb càncer de mama.

Els comerciants han estat convidats, si ho desitgen, a participar personalment en el grup de treball que es crearà per acabar de decidir els equipaments que es podran adquirir amb aquesta aportació. Tanmateix, des del Parc Taulí han estat encoratjats a continuar portant a terme accions ciutadanes com aquestes que, sens dubte, contribueixen a fer del Parc Taulí un millor espai per a tots. En aquesta ocasió, la recaptació dels 6.000 euros s’ha fet amb la recollida de donatius mitjançant la venda de diferents articles, com una xapa o una bossa de cotó.

Els establiments associats a ‘SomComerçSomBarberà’ que han participat d’aquesta campanya, han estat els següents:

Rincón de Chiki, Pasitos, Estampa’t, Tisery, ÒpticaLlargués, Perruqueria Ana Bedmar, Hipòcrates, Stildog, DolcePecat, Pilar Segovia – Centres d’Estètica, Living & Rock, Susana Moreira, Di-maggio, Òptica Herrero, Cos Vital, Eco-clic, QuestionsVitals, Andadas, Aivlis, El Café de la Mari, Estetic Mo, Cleopatra, Perruqueria Ébano, Joyería Frutos, Aromasalut, Catalana Occidente, Whats up? Centre, D & D, Novasola, Affectum, DuetPerruquers, Bambi, Graficas Rojas, Oasis i AssociacióEspreso 34.

Moltíssimes gràcies a tots i totes!