S‘organitza el curs d’emprenedoria social ‘Idees de negoci que aporten solucions a necessitats socials’

Es tracta d’una de les formacions emmarcades en el projecte ESStem Treballant que coordina diferents ajuntaments de la comarca.

En el curs, que es durà a terme el proper divendres, 7 d’abril, s’identificarà les necessitats no cobertes, i servirà per generar noves idees per promoure la cultura emprenedora de caràcter social.

Els Ajuntaments de Barberà del Vallès, Cerdanyola, Montcada i Reixac i Ripollet col·laboren des de l’any 2016 en el projecte de la Diputació de Barcelona ‘ESStem treballant’. A través d’un conveni de cooperació signat el passat mes de gener, es va decidir realitzar de forma conjunta tot un seguit d’actuacions per impulsar l’economia social i solidària al territori.

En el marc d’aquest projecte la Fundació Barberà Promoció acollirà el proper divendres, 7 d’abril, el taller Emprenedoria social: Idees de negocis que aporten solucions a necessitats socials’, que té per objectiu ajudar a identificar necessitats socials no cobertes, generar idees que aportin solucions noves i promoure una cultura emprenedora de caràcter social.

A qui va dirigit?

La sessió està oberta a totes les persones que tinguin una inquietud social amb ganes d’emprendre però sense cap idea definida de negoci.

Cost: Sense cost per les persones assistents. Aquest curs està valorant en 480 euros. Places limitades.

Per formalitzar cal trucar a Barberà Promoció a través del telèfon 93 719 28 37, enviar un correu electrònic a autocupacio@barpro.cat o emplenar el formulari al següent enllaç: Omple el formulari d’inscripció

Acte: Curs: ‘Idees de negoci que aporten solucions a necessitats socials’

Dia: Divendres, 7 d’abril

Horari: de 9.30 a 13.45h

Lloc: Fundació Barberà Promoció

Torre d’en Gorgs

c/ Torre d’en Gorgs, 40

08210 – Barberà del Vallès