Taller vivencial per a dones: ‘Eines i estratègies per prevenir situacions d’abús’

Aquesta activitat, emmarcada en el Dia Internacional contra la Violència vers les dones, es portarà a terme aquest dissabte, 4 de novembre a la Biblioteca Esteve Paluzie.

L’Oficina de Polítiques de Gènere de l’Ajuntament de Barberà ha organitzat, conjuntament amb les entitats de dones del municipi, un ampli programa d’activitats per commemorar el Dia Internacional contra la Violència vers les Dones. Una de les activitats tindrà lloc aquest dissabte, 4 de novembre a la Biblioteca Esteve Paluzie. Es tracta del taller vivencial per a dones ‘Eines i estratègies per prevenir situacions d’abús’ a càrrec de Leonor M. Cantera Espinosa, doctora en Psicologia Social i experta en violència masclista.

El taller té per objectiu aprendre i reconèixer les situacions abusives, del tipus que sigui, que podem trobar a la nostra vida, analitzar que sentim davant d’elles i quines estratègies podem utilitzar per fer-hi front.

Les places són limitades. Cal fer inscripció prèvia al telèfon 93 729 71 71, ext.: 262 o l’adreça electrònica garciapa@bdv.cat.

Consulta les activitats del 25N, Dia Internacional contra la Violència vers les Dones

Acte: ‘Eines i estratègies per prevenir situacions d’abús’

Dia: Dissabte, 4 de novembre

Hora: de 10 a 14h

Lloc: Biblioteca Esteve Paluzie

Sala Salvador Allende

Plaça de la Constitució, S/n

08210 – Barberà del Vallès

FONT: Ajuntament de Barberà del Vallès