Tarda d’havaneres al Casal de Can Gorgs

Aquest dissabte, els barberencs i les barberenques podran gaudir d’una proposta de cultura tradicional amb sardanes, havaneres i rom cremat.

Aquest dissabte, dia 17 de setembre, el Casal de Can Gorgs acull una nova festa, on la cultura tradicional serà la protagonista.

La jornada començarà a les 18 hores, amb sardanes, amenitzades per la Cobla Contemporània. A les 20 hores, es realitzarà la tradicional cantada d’havaneres amb el grup ‘Els Pescadors de l’Escala’, un grup format per Quim Mas i Gibert (tenor i guitarra); Josep Cruañas i Ruart (baríton); Jordi Cabarrocas i Serra (contrabaix i baríton alt); i Albert Prat i Vila (acordió, tenor i director del grup).

‘Els Pescadors de l’Escala’ és un grup català de l’Escala dedicat a la interpretació d’havaneres, cançons marineres, valsets, cançons napolitanes i cançons de taverna. Integrat originalment per pescadors, el grup va ser fundat el 1963.

A més, durant la tarda, els i les assistents a la festa podran gaudir de rom cremat, ofert per l’Associació de Veïns de Can Gorgs.

Festa del Casal de Can Gorgs

Dia: Dissabte, 17 de setembre

Hora: A partir de les 18 hores

Lloc: Casal de Cultura de Can Gorgs

Ronda Catalunya, 85

08210 – Barberà del Vallès