Tastem Barberà 2017: la Ruta de la Tapa i la Mostra Gastronòmica ja tenen dates, serà en el mes de maig

Els establiments interessats a participar poden presentar la seva sol·licitud fins el 31 de març.

La Junta de Govern Local va aprovar, ahir dimecres 2 de març, el programa d’activitats del cicle Tastem Barberà 2017, on s’inclouen tant la Ruta de la Tapa com la Mostra Gastronòmica.

Enguany, totes dues cites se celebraran en el mes de maig. Aquells establiments que estiguin interessats en participar, poder presentar la seva sol·licitud a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament des d’avui i fins el 31 de març.

D’aquesta manera, la ciutadania barberenca tindrà l’oportunitat de degustar les especialitats de tapes i plats locals: una cuina de qualitat dels restaurants i bars del nostre municipi.

VII Ruta de la Tapa

Entre el 4 i el 21 de maig, a Barberà del Vallès podrem tastar les especialitats gastronòmiques dels locals a través de la setena edició de la Ruta de la Tapa.

Seguint la dinàmica de les anteriors edicions, es proposarà una ruta pels bars/restaurants participants, que oferiran una tapa al mateix preu: 2,5€ (Preu unitari tapa + beguda).

Amb aquesta iniciativa, la regidoria de Comerç vol promocionar els bars i restaurants del nostre municipi i motivar a que la ciutadania opti per quedar-se a Barberà del Vallès en el seu temps d’oci. Qui vulgui, podrà visitar els diferents restaurants participants i seguir degustant elaboracions de qualitat dissenyades especialment per a l’ocasió pels negocis participants.

3a Mostra Gastronòmica

El plat fort del Tastem Barberà es durà a terme els dies 27 i 28 de maig a la Plaça García Lorca amb la 3a Mostra Gastronòmica. Podrem gaudir de la cuina de qualitat dels bars i restaurants del municipi, amb les especialitats i tapes locals.

Els establiments interessats en participar en alguna de les activitats o en totes dues, poden realitzar la seva inscripció a l’OAC de l’Ajuntament fins el 31 de març.