Tornen a començar els Tallers de Creixement personal per a Dones

Al mes d’octubre tornen a iniciar-se els tallers de creixement personal, organitzats per l’Oficina de Polítiques de Gènere, de l’Ajuntament de Barberà del Vallès, adreçats a aquelles dones de Barberà que estiguin interessades a aprofundir o potenciar les seves habilitats i recursos personals. L’objectiu d’aquests tallers és millorar el benestar físic i emocional i dotar d’eines per apoderar a les dones, per tal que tinguin el control de les seves vides.

Els tallers que s’ofereixen en el mes d’octubre són:

Taller de Gestió de les Emocions:

La intel·ligència emocional és una forma d’interactuar amb el món, que té molt en compte els sentiments, emocions i engloba habilitats tals com el control d’impulsos, l’autoconsciència, la motivació, l’entusiasme, l’empatia, etc.  Amb aquest taller es pretén donar un coneixement de les emocions per tal de poder gestionar-les de manera adequada i estratègies per afrontar l’ansietat i les preocupacions, des d’una perspectiva de gènere.

Del 4 al 25 d’octubre -4 sessions-

Horari: dimecres de 18.30 a 20h

Lloc: Torre de Can Gorgs, sala 2  

Taller d’Autoestima:

Una bona autoestima és imprescindible per garantir l’equilibri i el benestar psicològic de qualsevol persona. El taller consisteix a potenciar i treballar diferents aspectes que influeixen i determinen l’autoestima, com la pròpia acceptació i valoració.  El taller incorpora la perspectiva de gènere per treballar la influència que el context sociocultural té en la construcció de la identitat i en l’autoestima de les dones.

Del 10 al 31 d’octubre -4 sessions-

Horari: dimarts de 11 a 12.30h

Lloc: Casal de Cultura, 2n pis (Sala 5)  

Els tallers són gratuïts.

Places limitades. Per participar-hi cal adreçar-se al SIAD (Servei d’Informació i Atenció a les Dones (Casal de Cultura, 2n pis), o a l’Oficina de Polítiques de Gènere (Plaça de la Vila, 1, baixos dreta) o per telèfon al 93 729 71 71 extensió 262 o enviant email indicant nom i cognoms, número de telèfon, email i el taller en el que us voleu inscriure a l’adreça electrònica garciapa@bdv.cat

Font: Ajuntament de Barberà del Vallès