Tornen a començar els Tallers de Creixement Personal per a dones

L’objectiu d’aquests tallers és millorar el benestar físic i emocional i dotar d’eines per apoderar a les dones, per tal que tinguin el control de les seves vides.

Els tallers que s’impartiran són:

Taller ‘Com relacionar-se des de la llibertat’

Amb aquest taller es pretén crear un espai per conèixer i identificar els patrons socials i culturals en el model d’identitat femenina i com aquests influeixen en la nostra de manera d’entendre les relacions de parella. Es treballarà per saber com la socialització de gènere determina la manera d’entendre l’amor des d’un model o perspectiva romàntica i com això fa que les dones, a vegades, acabin en relacions de parella d’abús o no satisfactòries i poc sanes.
Dates:  Del 4 al 25 d’octubre – 4 sessions-

Horari: dimarts de 9’30 a 11h

Lloc: Centre Cívic Ca n’Amiguet (Via Sant Oleguer,20)

Taller de Gestió de les Emocions

La intel·ligència emocional és una forma d’interactuar amb el món, que té molt en compte els sentiments, emocions i engloba habilitats tals com el control d’impulsos, l’autoconsciència, la motivació, l’entusiasme, l’empatia, etc.  Amb aquest taller es pretén donar un coneixement de les emocions per tal de poder gestionar-les de manera adequada i estratègies per afrontar l’ansietat i les preocupacions, des d’una perspectiva de gènere.

Del 4 al 25 d’octubre – 4 sessions-

Horari: dimarts de 18’30 a 20h

Lloc: Centre Cívic Ca n’Amiguet (Via Sant Oleguer,20)

Taller d’Autoestima

Una bona autoestima és imprescindible per garantir l’equilibri i el benestar psicològic de qualsevol persona. El taller consisteix a potenciar i treballar diferents aspectes que influeixen i determinen l’autoestima, com la pròpia acceptació i valoració.  El taller incorpora la perspectiva de gènere per treballar la influència que el context sociocultural té en la construcció de la identitat i en l’autoestima de les dones.
Del 6 al 27 d’octubre – 4 sessions-

Horari: dijous de 9’30h a 11h

Lloc: Centre Cívic Ca n’Amiguet (Via Sant Oleguer,20)

Els tallers són gratuïts i les places limitades.

Per participar cal adreçar-se a l’Aula de les Dones (Casal de Cultura, 2n pis), o al Programa Municipal de Polítiques per a l’Equitat de Gènere (Plaça de la Vila, 1, baixos dreta) o per telèfon al 93 729 71 71 marcant l’extensió 221 ó 262.

Al mes d’octubre tornen a iniciar-se els tallers de creixement personal, organitzats pel Programa Municipal de Polítiques per a l’Equitat de Gènere de l’Ajuntament de Barberà del Vallès adreçats a aquelles dones de Barberà que estiguin interessades en aprofundir o potenciar les seves habilitats i recursos personals.