Un total de 47 persones finalitzen el curs del Programa MARMI

El passat mes de juny va finalitzar el programa MARMI edició 2015-16, elPrograma Mesures Actives per a persones destinatàries de la Renda Mínima d’Inserció. Realitzat per la Fundació Barberà Promoció per millorar l’ocupabilitat de les persones, enguany ha participat un total de 47 persones que han cursat diferents tallers i sessions durant 7 mesos.

El programa ha ofert, entre d’altres, sessions grupals d’aprenentatge de competències bàsiques, visites pel coneixement d’equipaments i serveis amb els quals compta el municipi, tastet d’oficis per conèixer diferents àmbits ocupacionals i reorientar-se professionalment, taller de cuina d’aprofitament i tutories individuals que tenen com objectiu l’orientació sociolaboral i acompanyament en l’itinerari escollit per la persona.  Aquestes tutories són bàsiques per oferir a cada persona l’orientació i els recursos més adequats a la seva demanda.

Cal destacar que algunes de les persones participants en el programa MARMI, han col·laborat en activitats adreçades a oferir serveis a la ciutadania com fer de talleristes en els racons a la gespa, el passat dia 22 d’abril durant la inauguració de l’Hort de la Torre d’En Gorgs, la construcció de la cadira CEP que està sota l’arbre de l’hort o participant en una falca de ràdio que es va fer per anunciar el dia de la inauguració.

Els resultats obtinguts durant aquest curs són molt positius ja que 11 de les persones participant han trobat feina i altres 3 han iniciat cursos de formació ocupacional. La resta de persones continuaran en el Servei de Feinateca a la carta que ofereix la Fundació Barberà Promoció i participaran en altres accions i programes que s’ofereixen des de l’entitat per millorar l’ocupabilitat, fins que aconsegueixin l’objectiu professional que desitgen.