Un total de 7 companyies actuaran a la IV Mostra de Teatre Amateur de Barberà

La presentació de la temporada es va realitzar el passat 2 de novembre al Teatre Municipal Cooperativa on van assistirdirectors, directores, actors, actrius i personal tècnic de les companyies.

El passat dimecres, 2 de novembre es va fer públic les companyies que participaran en la IV Mostra de Teatre Amateur de Barberà.

En un acte al Teatre Municipal Cooperativa es va reunir a prop d’una cinquantena de persones interessades a conèixer alguns dels detalls dels espectacles dels que es gaudiran durant aquesta temporada.

L’acte de benvinguda va anar a càrrec del regidor de Cultura, Entitats i Ciutadania, Roger Pérez Álvarez, que va agrair a totes les persones presents per formar part d’aquesta nova convocatòria de la Mostra de Teatre Amateur. El regidor va encoratjar a les companyies a demostrar l’esforç, superació, il·lusió i treball en equip que durant mesos han realitzat per portar a Barberà el seu espectacle.  Pérez, a més, va agrair el treball que personal tècnic i treballadors del TMC realitzen per fer possible aquesta mostra i va fer una crida a la ciutadania de gaudir del teatre més proper.

Tot seguit es va donar pas a conèixer a les companyies que actuaran a Barberà del Vallès des d’aquest mes de novembre fins al maig de l’any vinent. Personal directiu, actors, actrius i tècnics van donar alguns petits detalls dels espectacles i de les companyies que visitaran la nostra ciutat.

L’acte va finalitzar amb una visita pel Teatre Municipal Cooperativa per tal de conèixer de prop quin serà l’escenari en el que treballaran.

Enguany, la Mostra comptarà amb 7 grups, 3 dels quals són de Barberà del Vallès, i la resta de Sabadell,  Terrassa, Badia del Vallès i Polinyà. Les 3 companyies locals són: Taula Teatre, D’Sas’3, i La Llauna, una companyia de recent creació.

Si vols conèixer més detalls sobre la IV Mostra de Teatre Amateur visita la web http://www.tmcbarbera.cat/