TSB empresa guardonada pel Fòrum de l‘Excel·lència Empresarial d’Aragó

La multinacional de paqueteria industrial ha rebut aquesta setmana el reconeixement del Govern d’Aragó i l’Institut Aragonès de Foment en la categoria de millor Pime
TSB, referent en el sector de paqueteria industrial, transport i logística, ha estat premiada com a Millor Pime en la XVI edició del Fòrum de l’Excel·lència Empresarial d’Aragó per haver obtingut la major puntuació tècnica sobre la base del model EFQM* innovació i trajectòria en el sector logístic.

El guardó va ser recollit per Jesús Tomás Jiménez, gerent de TSB Saragossa qui va assentir que “aquest reconeixement suposa un gran orgull per a TSB lloc som una empresa que lluita cada dia per optimitzar recursos i generar majors sinergies en els processos dins de la companyia i d’aquesta manera ser cada vegada més eficaces i així continuar creixent”.

L’acte va ser presidit pel vicepresident i conseller d’Indústria del Govern d’Aragó, Arturo Aliaga López, qui va recordar que ja hi ha més de 1.000 empreses reconegudes per la seva excel·lència a Aragó i “que reflecteixen així el seu comportament amb la societat”.

Entre altres premis, la consellera d’Economia, Marta Gastón, va recollir el Segell d’Excel·lència en categoria Or com a presidenta del Inaempleo, MasterD va aconseguir el reconeixement en categoria Grans Empreses, i el Col·legi Britànic d’Aragó a la millor Entitat No Lucrativa.

Model de qualitat que s’utilitza en les empreses per a treballar en termes d’eficàcia i qualitat. https://www.nueva-iso-9001-2015.com/2018/11/que-significa-el-modelo-efqm-para-las-organizaciones/

Sobre TSB
TSB va tancar el passat exercici de 2018 amb una facturació de 160 milions de €, una xifra que aferma el creixement sostingut de l’empresa en els últims anys. El mes de juny passat TSB va inaugurar una nova plataforma de “cross-dock” a Madrid de 50.000 m2 i una inversió de prop de 160 milions de €.

TSB és una empresa fundada en 1967 a Sabadell (Barcelona) i ja consolidada en el sector com a xarxa nacional des de 1980. Gairebé 20 anys després, inicia rutes mercantils a Portugal i en 2004 comença la seva expansió internacional. En 2010 passa a ser operador integral global.

Posseeix una completa xarxa de 52 delegacions i 18 centres logístics connectats de manera permanent a través de plataformes tecnològiques. També amb àmplia xarxa de corresponsals i especialistes en transport de mercaderies i logística, i són experts en el transport de càrrega internacional per via aèria, terrestre, i marítima.

TSB ofereix logística a mesura i serveis de externacionalización, inclòs l’emmagatzematge, condicionament, recollida i embalatge en rutes per Espanya, Andorra, Portugal, Itàlia, França, Suïssa i Irlanda.

Disposa d’una flota de 950 vehicles, 220 d’ells són de gran tonatge, unes instal·lacions de més de 150.000 m2 i genera més de 1.000 ocupacions directes en tota la península. Seu central està en Barberà del Vallés (Barcelona) des d’on desenvolupa la seva activitat comercial i administrativa.

Està fortament compromesa amb el medi ambient, prova d’això és que en l’últim exercici s’han registrat 2,165.654 Kg menys de CO2 emesos respecte a l’any anterior, a través del servei de transport intermodal.

Font: Comunicat de prensa i Diario Siglo XXI

Jesús Tomás, gerente TSB Zaragoza