Un terratrèmol de 4,3 al Pirineu es fa notar en diverses localitats de Catalunya, entre d’altres Barberà del Vallès al voltant de les 17.29h

INFORMACIÓ DE DARRERA HORA:

S’HAN REBUT UNES 1000 ENQUESTES SENSE REPORTAR DANYS. HI HA HAGUT MÉS DE 30 RÈPLIQUES I EN LES PROPERES HORES ENCARA SE’N PODEN PRODUIR.

Trucades al 12, Policia Local o Protecció Civil confirmen que el sisme de 4,3 ha estat localitzat als Pirineus i hi ha arribat fins a moltes localitats de la província de Barcelona, entre d’altres Barberà del Vallès al voltant de les 17.29 h.

Un terratrèmol de 4,3 graus a l’escala de Richter al Pirineu de Lleida a les 17.29 h d’aquest dimecres s’ha deixat notar en diferents punts de Catalunya, fins i tot a Barcelona. L’epicentre del sisme ha estat a Ribera d’Urgellet (Alt Urgell) i la tremolor s’ha notat, segons alguns usuaris de les xarxes socials, a Valls, Blanes, Mataró o l’Hospitalet, per exemple.

L’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya situa el punt central del moviment en un triangle format pels municipis d’Alins, Farrera i la Guingueta i Jou. De moment no hi ha constància que el terratrèmol hagi causat danys, però Protecció Civil ha activat la fase de prealerta del pla Sismicat.