Un veí de Barberà del Vallès cedeix la seva col·lecció de cactus a la ciutat

El passat divendres 21 de juliol, Antonio García, veí de Barberà del Vallès, va visitar la Biblioteca Esteve Paluzie per tal de descobrir la nova ubicació de la seva col·lecció de cactus, donada a l’Ajuntament.

Després d’estudiar diferents localitzacions, personal tècnic i de jardineria de la regidoria de Territori i Medi Ambient, va decidir que la millor opció per donar una nova vida als 12 exemplars de cactus, alguns d’ells inèdits a Europa i amb més de 30 anys de vida, era el pati interior de la Biblioteca Esteve Paluzie. Els 12 exemplars s’han plantat en testos de grans dimensions per afavorir el seu creixement.

Durant la visita a la biblioteca, Antonio García va estar acompanyat pel regidor de Territori i Medi Ambient, Fabià Díaz-Cortés, i personal de la regidoria, de jardineria i de la Biblioteca Esteve Paluzie per tal d’explicar-li tot el procés, des de la seva donació fins a la ubicació final.

Els 12 exemplars de cactus es poden observar des de qualsevol planta de la Biblioteca Esteve Paluzie en horari d’atenció al públic:

Fins el 10 de setembre:

  • Matins: dimecres i divendres de 10 a 14h
  • Tardes: dilluns, dimarts, dimecres i dijous de 16 a 20.30h

A partir del 12 de setembre:

  • Matins: de dimarts a dissabte de 10 a 14h
  • Tardes:  de dilluns a divendres de 16 a 20.30h

Font: Ajuntament de Barberà del Vallès

imatge d’arxiu