Yolanda Castillo Escario, del Club d’Escacs Barberà, campiona de Catalunya

La jugadora del Club d’Escacs Barberà, Yolanda Castillo Escario, s’ha proclamat campiona de Catalunya Femenina en sumar un total de sis punts en les set rondes disputades en la competició realitzada a l’Hotel Palas Pineda de Vila-seca del 29 de març al 2 d’abril.

El triomf final es va començar a consolidar després de la victòria en les quatre primeres partides disputades en els dos primers dies del Campionat. Yolanda Castillo Escario es posava al capdavant de la classificació i en la tercera jornada va poder mantenir la seva privilegiada posició tot i no guanyar cap de les dues partides: va signar taules en ambdues. Però la derrota en la jornada matinal de la que era la seva principal rival li va posar el títol a l’abast. Depenia d’ella mateixa i en la darrera ronda va obtenir el triomf amb les peces blanques i aconseguia mantenir la primera posició proclamar-se campiona de Catalunya.

La segona classificada ha estat la Joana Ros Alonso del Club d’Escacs Sant Boi amb 6,5 punts i en tercera posició, Vinyet Palau Barrufet del Club d’Escacs Lleida.

Font: Ajuntament de BdV